+3630-293-9818

Meglepetés láda II.


Webshop ár: 6,000 Ft 12,000 Ft
  • Kiszállítás (GLS): Magyarország, külföld Részletes lista a SZÁLLÍTÁS menüpontban látható.
  • Elérhetőség: Raktáron vagy gyártható A kinézett termék vagy készleten van, vagy rendelkezünk hozzá nyersanyaggal és gyártása megoldott, a gyártással nem növekszik a kiszállítási idő
    ( pl.: egyedi felirat esetén )

Lehetséges választások

Leírás

A meglepetés ládák értéke legalább a kétszerese a rendelés összegének ( tehát a 4.500 Ft-s ládában legalább 9.000 Ft értékű videós ajándék termék van, így a 6.000 Ft-s ládában legalább 12.000 Ft értékű )
A ládák tartalma MEGLEPETÉS, amit a webshop állít össze, átlagosan 3 - 6 termék lesz benne.
A rendeléskor megadott kedvenc videóstól legalább egy termék biztosan belekerül, viszont a többi termék lehet több videós csatornának is a saját márkás terméke.
A meglepetés ládákat a 14 napos elállással, csak EGYBEN lehet cserélni, tehát arra nincs lehetőség, hogy a ládában található tetszőleges terméket cseréljék, mivel ezek egyedileg összeállított csomagok, elállás esetén a láda egész tartalmát vissza kell küldeni a webshopnak.
​Két azonos termék nem lesz sose egy meglepetés ládában, de egy rendelésen belül ha több ládát rendelnek, akkor ládánként lehetnek azonos termékek.

A garantált videós termék a láda összértékének legalább 20%-a, legfeljebb 100%-a.
A ládákban lehet exkluzív videós termék is például előre dedikált ajándéktárgyak vagy olyan termékek amik az alap webshop kínálatban nem találhatóak!

Meglepetés láda önállóan nem rendelhető, csak bármilyen tetszőleges értékű termékkel együtt lehet leadni rá rendelést.

A póló és a pulóverek méretei eltérhetnek, ebben a mérettáblázat segíthet.

A ládák tartalmát véletlenszerűen állítja össze a webshop, így nem biztos, hogy kerül bele póló, pulóver. Amennyiben igen, a megadott méretű lesz a csomagban. A garantált videós termék ettől független azaz, nem feltétlenül póló, pulóver lesz, de nem kizárt.